DSC_0494.JPG

ICOM Suomen Komitea

yhteys kansainväliseen museomaailmaan

ICOM SUOMEN KOMITEA

 

ICOM Suomen komitea ry on Unescon alaisen Kansainvälisen museoneuvoston (International Council of Museums) jäsenjärjestö. ICOM Suomen jäsenenä olet osa yli 35 000 museoammattilaisen verkostoa.

ICOM Suomen komitean jäsenillä on mahdollisuus verkostoitua kansainväliseen museomaailmaan. Tutustu maailman museoihin, kohtaa kollegoita kansainvälisissä seminaareissa, konferensseissa ja kokouksissa. Vaikuta siihen, millaisia ovat tulevaisuuden museot ja museoammattilaisten käytännöt.

 
 
DSC_1595.JPG

AJANKOHTAISTA

 

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTON MUSEOLOGIAN seminaari 19.-20.4.

Huhtikuisessa Jyväskylän yliopiston museologian opiskelijoiden järjestämän seminaarin teemana on alkuperäiskansojen kulttuuriperintö ja esittäminen sekä käyttö museoissa. Lue lisää ja ilmoittaudu seminaariin tässä osoitteessa.

 

ICOM SUOMEN KOMITEAN EDUSTAJAHAKU ON NYT KÄYNNISSÄ 

Hakuaika on auki 15.3–15.4.2018
Lue lisää ja hae edustajaksi täällä!

 

MUSEOPALKINTORAATI TYÖSKENTELEE PARHAILLAAN - Palkinnot julkistetaan Museopäivillä Vaasassa.

Lue lisää

 

ICOM NORJAN KONFERENSSI MUSEOEETTISISTÄ KYSYMYKSISTÄ 11.4.2018 Kristiansandissa.

Call for papers avoinna 15.3.2018

 

eeroehanti.JPG

Edustajat

 

ICOM Suomen jäsenenä sinulla on mahdollisuus päästä järjestön edustajaksi kansainvälisiin konferensseihin, seminaareihin ja kokouksiin sekä verkostoitumaan työsi kannalta olennaisiin tapahtumiin ympäri maailman. Vuonna 2017 ICOM Suomi lähetti 28 edustajaa yhdeksään eri maahan. Edustajahaku on avoinna 15.3.–15.4.2018.
 

ICOM Suomen edustajat raportoivat matkoiltaan jäsenistölle. Seuraa matkakertomuksia ja konferenssikokemuksia Facebook- ja blogisivuillamme.